Dobrodošli u “I&F McCann Ćošak” – serija predavanja iz oblasti komunikacija, PR-a, ljudskih resursa, medija, kreativnih i digitalnih delatnosti

0
1332
mccann marketing
mccann marketing

 I&F McCann Grupa u saradnji sa Američkim kutkom Beograd (American Corner Belgrade) u Srbiji počinje sa serijom predavanja iz oblasti komunikacija, PR-a, ljudskih resursa, medija, kreativnih i digitalnih delatnosti pod nazivom “I&F McCann Ćošak”. Cilj je da se kroz ova predavanja srednjoškolci, studenti, mladi preduzetnici, kao i svi zainteresovani upoznaju sa veštinama koje će im pomoći u profesionalnom usavršavanju i razvoju karijere.

Poslednja sreda svakog meseca rezervisana je za zanimljiva predavanja, prezentacije i radionice koje će držati profesionalci iz  I&F McCann Grupe i agencijama u njenom sastavu. Prvo predavanje u nizu (sreda, 27.01. od 18 do 20h Dom omladine, Tribinska sala) pod nazivom “Kako da osvojite poslodavca” održaće HR direktorka I&F McCann Grupe Maja Gabrijan sasvojim saradnicama. Cilj je da se polaznici upoznaju sa načinom pisanja CV-ja, jer dobar CV može da otvori vrata posla iz snova, a dobro predstavljanje omogućava dobijanje posla. Predavačiće polaznicima pokazati kako da napišu odgovarajuću radnu biografiju, pokažu svoja znanja i veštine, iskažu motivisanost zadobijanje posla, i postave potencijalnom poslodavcu prava pitanja.

Pozivamo vas da se prijavite za ovo zanimljivo predavanje slanjem maila na adresu: beograd@americancorners.rs

Amrički kutak u Srbiji postoji od 2003.godine i prvenstveno je formiran radi boljeg razumevanja kultura SAD i Srbije. Napravljen po ugledu na američke biblioteke, Američki kutak vremenom je prerastao u pravim ali kulturno obrazovni centar koji svoje sadržaje nudi svim uzrastim a i životnim dobima.

I&F McCann Grupa je i do sada kroz različite aktivnosti doprinosila boljem razumevanju delatnosti i prenošenju znanja i veština koje čine savremeni advertajzing.

Vidimo se svake poslednje srede u mesecu!

 

 

 

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.