Direct Media proslavila jubilej

0
17198

U prisustvu više od hiljadu zvanica iz cele Evorope, predstavnika vodećih internacionalnih i domaćih korporacija, medijskih kuća, marketinških agencija i zaposlenih iz osam zemalja gde posluje, Direct Media sistem proslavio je u Beogradu 15 godina uspešnog poslovanja.

Regionalna ekspanzija, pomeranje granica u industriji oglašavanja i društveno odgovorno poslovanje, obeležili su prvih petnaest godina najvećeg medijskog sistema u regionu Jugoistčne Evrope. Direct Media nastala je 2001. godine u Srbiji, kao medijska agencija godinama nagrađivana za uspešnost u poslovanju, a danas posluje i u Crnoj Gori, Bosni i Herecegovini, Makedoniji, Albaniji, Hrvatskoj, Sloveniji, i Bugarskoj.

„U neminovnoj evoluciji biznisa i načina na koji komuniciramo, najuspešniji zadržavaju ono što u svojoj srži jesu. Ovu firmu čine multidisciplinarni komunikacijski profesionalci koji stalnim radom na sebi stvaraju kvalitet i doprinose uspehu naših partnera, istovremeno zajedno sa medijima pomerajući čitavo tržište napred. Ovo je proslava tog zajedničkog liderstva, titule stečene za 15 godina kontinuiranog uspeha Direct Medije i svih naših partnera,“ izjavio je Jovan Stojanović, direktor Direct Media Srbija.

Jovan Stojanović Direct Media

Kroz stalno usavršavanje ekspertize i interni razvoj alata, uspela je da postavi najviše standarde u medijskom oglašavanju u celom regionu, uprkos činjenici da ne pripada lancu globalnih agencija. Među brojnim inovacijama koje je uvela na tržište medija i oglašavanja su novi oglasni formati, poput prvih TV bampera u Srbiji i prve Augmented reality oglasne kampanje u regionu. Kao lider u oglašavanju na digitalnim kanalima komunikacije, Direct Media je prva dovela oglašavanje na Tviteru u Srbiju, stvorila prvu Programmatic mrežu u Srbiji i upotrebom virtuelne realnosti kreirala nagrađivanog virtuelnog bankara za prvu onlajn banku u Srbiji.

Direct Media je kroz program donacija ugroženim kategorijama stanovništva pomogla skoro stotinu porodica, dok su kroz program stipendiranja prošli mnogobrojni mladi sportisti od koji su mnogi danas svetski i Olimpijski šampioni. Dugogodišnji je partner Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka (NURDOR), komunikacijski partner nagrađivane kampanje Bitka za bebe, kao i donator Fondacije Novaka Đokovića. U godini jubileja, Direct Media je Muzeju Nikole Tesle u Beogradu poklonila prvu izložbu u okruženju virtuelne realnosti posvećenu velikom naučniku pod nazivom „Doživi Teslu“ i sprovela niz volonterskih aktivnosti zaposlenih u zemljama regiona gde posluje.

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.