„Delhaize Serbia“ novi klijent agencije „Universal Media Beograd“ – 2015

0
1309
universal media logo 2015

Beograd, februar 2015. godine – Specijalizovana agencija za planiranje i zakup medijskog prostora „Universal Media Beograd“ (UM Beograd) započela je saradnju sa novim klijentom, kompanijom „Delhaize Serbia“ (Delez Srbija). Nakon tenderskog postupka koji je vođen od strane kompanije „Delhaize Serbia“ i međunarodne medijske revizorske kuće „Ebiquty“, a u jakoj konkurenciji, najbolje je ocenjena agencija „UM Beograd“ zbog potpunog razumevanja kategorije poslovanja, konkurentnih uslova medijskog zakupa, strateškog pristupa oglašavanju i širokog dijapazona najraznovrsnijih usluga, znanja i alata za sofisticirano medijsko planiranje i merenje učinka, koje agencija „UM Beograd“ poseduje zahvaljujući članstvu u „Interpublic Group”, jednoj od najvećih multinacionalnih komunikacionih kompanija.

Početak saradnje sa najvećim maloprodajnim lancem u Srbiji predstavlja veliki izazov za tim agencije „UМ Beograd“, s obzirom na to da je retail najdinamičnija i najaktivnija kategorija na tržištu u našoj zemlji. Tim povodom, Biljana Kolaković, direktorka agencije „UM Beograd“, izjavila je: „Izuzetno smo srećni što smo dobili priliku da radimo sa najvećim maloprodajnim lancem u našoj zemlji, koji je deo jedne od najznačajnijih međunarodnih trgovinskih kompanija. Maxi, Tempo i Shop&Go su brendovi koji su dobro poznati kupcima i na nama je veoma odgovoran zadatak da budemo deo procesa koji će raditi na održavanju te pozicije, ali i da damo svoj doprinos da se svakoga dana baza lojalnih kupaca uvećava.”

„Delhaize Serbia“ је članica međunarodnog trgovinskog lanca „Delhaize Group“ čije je sedište u Belgiji i koji posluje u Evropi, Americi i Aziji. „Delhaize Serbia“ posluje kroz formate Maxi, Tempo, Tempo Express i Shop&Go. U Srbiji ovaj trgovinski lanac ima 385 maloprodajnih objekata i oko 11.000 zaposlenih.

delhaize serbia

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.