Da li idete na IntegracIAA 2015

0
1249
IAA 2015
IAA 2015

Sekcija mladih profesionalaca (International Advertising Association – Serbian Chapter) 28.marta, sa početkom u 12 časova, u Kulturnom Centru Grad organizuje konferenciju pod nazivom IntegracIAA: Learn & Participate.

Radi se o najvećem edukativnom događaju koji “podmladak IAA Srbija” organizuje četvrtu godinu zaredom, sa namerom da okupi mlade ljude koji se bave marketinškim komunikacijama, kao i studente fakulteta na kojima se izučavaju marketing i srodni predmeti sa ciljem edukacije, usavršavanja i povezivanja.

Prisutni će biti u prilici da čuju predavanje na temu savremenih tehnologija u marketingu,pod nazivom “Augment reality” koje će održati Vitomir Jevremović, osnivač digitalne agencije DIgital Mind. Potom će se publici obratiti Djordje Krivokapić, profesor FON-a čije predavanje se iščekuje još od prošlogodišnje Integracije. Tada je oduševio i zapanjio sve prisutne svojim izlaganjem, a ove godine kaže da ima još šokantnije informacije i stoga će na predavanju pod nazivom “Gde su podaci!?” pokušati da odgovori na pitanje privatnosti na internetu. Predavački deo zatvoriće Boris Marčetić, kreativni direktor advertising agencije Popular, Bruketa&Žinić, jedne od najkreativnijih agencija u ovom delu Evrope, koji će svojom prezentacijom pod nazivom “Gde idemo?” pokušati da odgonetne budućnost advertisinga.Za sam kra radng dana je rezervisana izuzetno zanimljiva radionica sa marketing direktorom Jaffe, Aleksandrom Poznanićem, pod nazivom “Lideri za budućnost”.

Održavanje konferencije su podržale kompanije Coca-Cola, Direct Media i Jaffa.Medijski pokrovitelji su sajtovi NajStudent.com i Kursevi.com. Ulaz je Slobodan, ali je potrebna prethodna registracijana linkuhttp://goo.gl/6NYwwo

Iaa 2015 2
Iaa 2015 2

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.