Brendan Gahan na Digital Day-u 2016!

0
892

Beograd, 06.05.2016. – Brendan Gahan, američki stručnjak za marketing na društvenim medijima, jedan od Forbsovih "30 ispod 30: Umova u marketingu" kao i jedan od “160 najboljihmladih lidera”, lični gost američkog predsednika Baraka Obame, biće predavač na ovogodišnjem Digital Day-u, koji se održava 25. maja u Domu omladine Beograda.

Gahan je među prvima počeo da koristi YouTube zvezde, orkestrirao je brojne viralne kampanje idigitalne influencere i rukovodio je realizacijom prve advertajzing integracije na platformama Imguri Formspring. Redovan je komentator raznih tema koje se odnose na YouTube, gostovao je naCNBC, Al-Jazeera, i drugim medijima na kojima je govorio o tome kako privući pažnju nadruštvenoj mreži i upravljati deljenjem sadržaja.

Na Digital Day-u Gahan će održati predavanje „Influenceri marketinga: epske pobede, porazi inaučene lekcije“ tokom koga će prisutnima predočiti ulogu i kako uključiti uticajne „digitalace“ umarketing, te podeliti primere najbolje prakse njihovog dovođenja u vezu sa brendovima koja je zarezultat imala kako uspešne tako i neuspešne kampanje. Prema Gahanovim rečima najveći pomaku kreiranju uspešnih viralnih kampanja se dešava kada agencije i brendovi uključe u promociju kultne kreatore viralnih sadržaja i prestanu da se “bore” protiv njih.

Gahan je osnivač agencije Epic Signal, i sarađuje sa “Fortune 500 brands” na njihovim YouTube“influencer” i “community building” kampanjama. Član je savetodavnog odbora Vidcon-a,najvećeg YouTube skupa. Ranije je radio kao VP Brand strategije u Fullscreen-u, kao i direktorSocial Media u kreativnoj agenciji Mekanism, gde je bio odgovoran za stvaranje viralnih kampanja za klijenate poput Pepsico, Virgin Mobile, GE, Corona i 20th Century Fox.

Najveća i najznačajnija domaća konferencija posvećena digitalnom i interaktivnom marketingu. Digital Day biće održan 25. maja u Domu omladine Beograda. Konferencija je edukativnogkaraktera koja pored ključnih predstavnika digitalnog tržišta Srbije i regiona okuplja i predavače sa razvijenih tržišta koji će sa domaćom publikom podeliti svoja iskustva, najbolje prakse i najaktuelnije trendove u digitalnoj industriji.

Ulaznice se kupuju isključivo putem sajta www.digitalday.rs

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.