AcademIAA 2018- IAA dodeljuje stipendije za 3 najbolja studenta

0
1484

Edukativni projekat AcademIAA, koji treću godinu zaredom organizuje srpski ogranak IAA održaće se od 7. septembra do 14. decembra, svakog petka i subote. Prijave za ovaj program već su otvorene, a kao i ranijih godina, najviše 35 polaznika biće u prilici da odsluša predavanja i učestvuje u radionicama koje će voditi najbolji domaći stručnjaci u oblasti marketinških komunikacija.

Sedam modula vode koordinatori: Istraživanje – Predrag Kurčubić (Managing Director, Ipsos Strategic Marketing); Biznis – Katarina Šibalić (Marketing Director, Strauss Adriatic); Kreativa – Anja Radulović (Creative Director, Leo Burnett); Mediji – Marko Kosovac (Managing Director, Plus Media); Digital – Sanja Lalević Cvetković (Head of Digital, Direct Media); Inovacija – Ivana Davidov (Marketing Manager, Nordeus); All Stars – Tanja Petrović (Marketing Director, The Coca Cola Company).

Prijave su otvorene na zvaničnom sajtu http://academiaa.rs

AcademIAA okuplja vrhunske profesionace na strani predavača i u okviru IAA Worldwide smatra se jednim od 3 najkvalitetnija i najsadržajnija edukativna projekta. Zbog toga je važno da se, pored kvalitetnih predavača dođe i do kvalitetnih polaznika. To je razlog zbog kojeg se organizuju dva kruga selekcije (Slanje CV-a i motivacionog pisma, a onda testiranje kandidata).

Kao i prethodnih godina, 3 najbolja studenta koja se prijave i prođu proces selekcije, očekuje i stipendija za pohađanje ovog edukativnog programa, koju dodeljuje IAA Serbian Chapter.

Verujem da više nema nikakve sumnje da je AcademIAA opravdala svoje postojanje, budući da smo i ove godine okupili vrhunske profesionalce u svom poslu i da su oni svoje znanje i iskustvo stavili na raspolaganje polaznicima ovogodišnjeg programa. Prošle godine smo se potrudili da proces selekcije standardizujemo i na taj način optimizujemo izbor polaznika, a ove godine smo odlučili da AcademIAA-u oplemenimo sa još jednim modulom – Inovacija, koji fokus stavlja na uticaj tehnologije na marketinšku industriju Struka je nedvosmisleno podržala nastojanje IAA da kroz ovakav vid edukacije mladih kolega intezivno radi na oblikovanju budućih lidera u poslu, izjavila je Jelena Ivanović, izvršna direktorka IAA Serbian Chapter.

 

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.