San je ostvaren! – NEW MOMENT OSVOJIO TITANIJUMSKOG LAVA

0
1854

Lav Titaniujum ovogodišnjeg kanskog festivala za New Moment New Ideas Company – Najveći uspeh koji je jedna agencija sa balkana ostvarila u celoj istoriji ovog festivala.

Na upravo završenom najvećem svetskom festivalu kreativnosti, Cannes Lions, agencija New Moment New Ideas Company Y&R Skopje je osvojila jedno od najviših priznanja festivala, Titanium Lion, za rad pod nazivom “Zajednička molitva”.

Nagrada je osvojena u konkurenciji od preko 35 000 radova iz više od 100 zemalja sveta i predstavlja najveći uspeh koji je jedna agencija sa Balkana ostvarila u šezdesetogodišnjoj istoriji prestižnog kanskog festivala.

“Zajednička molitva”, projekat za promovisanje verske tolerancije, izveden za potrebe vlade Republike Makedonije, po prvi put je okupio pripadnike hriscanske i muslimanske veroispovesti u zajednickom cinu molitve za mir.

“Ova nagrada za nasu agenciju predstavlja ostvarenje sna koji je trajao 25 godina. Titanium Lion je ne samo ogroman uspeh za New Moment New Ideas Company, vec i veliki korak za regionalnu kreativnu scenu i promociju balkanske kreativnosti u svetu. Kao sto je to govorio nas otac, Dragan Sakan, nista nije ostvareno dok prethodno nije odsanjano”, izjavili su Zarko i Lazar Sakan, naslednici najnagradjivanije kuce ideja na Balkanu.

New Moment New Ideas Company je regionalna mreza sa agencijama u Beogradu, Skoplju, Sofiji, Ljubljani, Zagrebu, Tirani, Banja Luci, Pristini i Podgorici i tradicijom dugom preko 30 godina.

Ukupna ocena 4.60 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.