Kalendar od čaja

1
1047
halssen-lyon-tea-calendar-6

Kalendari su jedan od najstarijih sredstava za oglašavanje u svetu, i još uvek je standardna praksa da kompanije šalju kalendare svojim partnerima i klijentima. Ovi kalendari su obično napravljeni od papira na kome su odštampani logo i slike kompanije. Nemački proizvođač čaja Hälssen & Lyon je odlučio da napravi nešto drugačije. Kreirali su prvi kalenda od čaja.

The Hälssen & Lyon kalendar je napravljen od pravog čaja. Listovi čaja su obrađeni i kompresovani u kvadrate debljine 1 mm. Zatim na kvadratima je posebnim pečatom ocrtan tačan datum i nedelja. Kvadratne stranice čaja ne služe samo za pokazivanje. Na kraju dana možete ubaciti kvadrat u šolju, preliti ga toplom vodom i uživati u različitom čaju tokom 365 dana u godini.

Nažalost ovaj kalendar nije dostupan za kupovinu, napravljen je samo za nekoliko odabranih poslovnih partnera Hälssen & Lyon kompanije.

Pogledajte video kako je nastao ovaj kalendar kao i detalje o inspiraciji koja stoji iza ovog koncepta.

06_20_13_theteacalendar_2 06_20_13_theteacalendar_3 06_20_13_theteacalendar_4 06_20_13_theteacalendar_5 halssen-lyon-tea-calendar-5 halssen-lyon-tea-calendar-6 TK_CloseUp TK_Steps
Klijent:Hälssen & Lyon

Dizajn: Kolle Rebbe, Hamburg, Germany

Godina: 2013

Ukupna ocena 4.71 od 5

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.