Doncafe – Prvi online leksikon

0
2247

 Da li se sećate osećaja kada ne možete da dočekate da vidite šta je vaša simpatija napisala u leksikonu? Sećate li se pitanja šta želiš da postaneš kad porasteš ili ko ti je najbolja drugarica?

Sigurno vam i danas zaigra srce i izmami osmeh kada uz kaficu sa društvom prelistavate stare leksikone i prisećate se uspomena koje su obeležile vašu mladost i odrastanje.

DonLeksikon_1

Činjenica je da vreme brzo prolazi. Međutim, to nije razlog da se još jednom ne vratimo u detinjstvo i osvežimo davno zaboravljena sećanja na stare ljubavi i omiljene grupe iz detinjstva. Ovoga puta, ne morate stajati u redu da biste se upisali u leksikon vašeg drugara, već to možete učiniti online. Donleksikon  je prvi online leksikon koji vam omogućava da se upišete kod prijatelja ili da kreirate svoj. Možete se lako povezati sa svim starim ili novim Facebook prijateljima i pozvati ih da se upišu u vaš leksikon. Ono što je odlično kod ovog leksikona, jeste to što ga ne možete pocepati, niti „zaturiti“ negde na dnu plakara. Takođe, prednost je činjenica da vam se drugari sada ne mogu požaliti da je leksikon neuredan jer „ima uši“ ili je ispunjen „švrakopisom“.

Kako kafa spaja ljude, tako leksikon spaja njihove uspomene i pomaže nam da ih sačuvamo od zaborava. Zato pristavi kaficu, osmisli svoj prvi online leksikon i pozovi prijatelje da se upišu, kao u stara dobra vremena!

Ukupna ocena 4.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.