Završena 15. MT:S Noć reklamoždera, – 2014.

0
1405
reklamozderi
reklamozderi

U subotu, 20.decembra, prisustvovali smo 15.  MT:S Noći Reklamoždera. Događaj je otvorio Nacionali ansambl „Kolo“ i hip hop plesna grupa Recognize Crew, koji su imali zajednički nastup pod imenom „Kolo prijateljstva“. Na ulazu su nas sačekali sponzori događaja, MTS, Uniqa, Idea, kao i Frikom, koji je delio sladoled, Pepsico, koji je delio Chipsy i Doncafe, koji je obezbedio kafu za vreme pauze. Za muziku se pobrinuo Naxi radio.

Tema je bila „Beograd:grad kreativnosti i sjajnih ideja!“ , a posle plesne uvertire, na scenu je izašao i autor događaja, Jean Marie Boursicot, kako bi pozdravio sve goste.

reklamozderi 2014

 

Nakon kratkog otvaranja događaja, usledilo je uručivanje nagrada.

Nagradu za najbolju domaću reklamu odneo je brend Chipsy, kao i prošle godine.

 

 

 

Nagradu za najbolju promociju Srbije osvojila je Košarkaška reprezentacija Srbije, nagrada za non-profit kampanju otišla je fondaciji „Novak Đoković“, ambasador Reklamoždera postao je Ognjen Stambolović, koji je napravio Facebook stranicu „Beograđani“, a GRAND SLAM nagradu za najbolji doprinos u razvoju regionalnog advertizinga dobio je Jure Apih. Nenad Jezdić je dobio nagradu najpopularnijeg glumca u reklami.

Kada su nagrade uručene, usledio je najbolji deo-reklame, koje je Jean Marie Boursicot odabrao za nas. Reklame su poticale iz svih krajeva sveta, kao i iz različitih vremenskih perioda. Neke su imale svrhu da zasmeju publiku, a neke da skrenu pažnju na bitne društvene teme.

 

Evo nekih koje su privukle našu pažnju.

Klijent: Mercedes

Marketing agencija:Merkley+Partners

Godina:2013

 

Klijent:Lynx

Marketing agencija:Droga5

Godina:2013.

 

Klijent: William Lawson’s

Marketing agencija: Famous

Godina:2013.

 

I jedan od favorita, prelepa i puna emocija:

Klijent: True Move H

Marketing agencija: Ogilvy & Mather

Godina:2013.

 

Tekst napisali Mihajlo Petrović i Anja Nikić

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.