Reklamondo 2016 – Srđan Erceg, gostujući predavač

0
1481

Srđan Erceg, osnivač HUGE media marketinške agencije i komentator Formule 1 i Moto GP na Sport klub-u, ove godine biće deo projekta Reklamondo 2016.

Ogromno iskustvo u oblasti novinarstva stekao je radeći u Sportskom žurnalu i listu Politika. Sa ekspanzijom digitalnog doba, svoj fokus i karijeru usmerava ka oblasti marketinga. Direct media bila je njegova prva stanica u oblasti marketinga. Smartajući i verujući da može više, nastavlja dalje da ispisuje svoju priču. Danas je osnivač i suvlasnik HUGE media agencije koja se bavi digitalnim marketingom.

HUGE media nije jedino mesto gde Srđana Ercega možete sresti.  Njegov glas dobro je poznat svim ljubiteljima Formule 1 i Moto GP. Iako pozicija komentatora iziskuje svakodnevno istraživanje, stalnu komunikaciju i potpunu posvećenost sportu, uloga komentatora našem predavaču je izuzetno draga.

serceg_1353944637_13

Kao gostujući predavač na Reklamondo 2016, Srđan Erceg govoriće o motivaciji. Šta je to što Vas motiviše, kako pronalazite motivaciju za istrajnost kada su ciljevi u pitanju?

Dođite da zajedno čujemo neke nove poučne i interesantne priče.

Vidimo se u utorak 24.maja u 18h.

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.