Pravi momak s Medisona u Beogradu : Endru Kreknel u Zvezdara Teatru

1
1448

 Beograd, 12. decembar 2012. Endru Kreknel (Andrew Cracknell), pravi momak s Medisona stiže u Beograd. Dovodi ga agencija NOA kako bi 13. decembra u Zvezdara teatru održao predavanje o istinskim momcima s Medisona, prvim velikim zvezdama reklamne industrije. Kako je advertajzing nastajao, kako se razvijao, koji su problemi marketinga danas, u krajnjem, koliko su zaista naši junaci Don, Rodžer i Pegi utemeljeni u realnost, govoriće mag marketinške industrije, a celu priču potkrepiće primerima reklama koje su uzdrmale javnost i pokrenule revolucionarne promene u svetu oglašavanja.

Kreknel je autor knjige “The Real Mad Men”, istinite priče o zlatnom dobu Medison avenije i nekolicini dosetljivih momaka koji su zauvek promenili svet reklamne industrije. On je profesionalac koji je video sve, bio deo sveta u nastajanju i živi svedok vremena o kome govori. Radeći kao izvršni kreativni direktor u velikim i malim, dobrim i lošim agencijama tih godina, nije bilo medija u kojem nije radio ni kategorije proizvoda za koju nije smišljao kreativna rešenja. Pravi “Don Draper” osvojio je gotovo sve nagrade na najvažnijim kreativnim festivalima, na kojima je često učestvovao i kao član žirija.

 Posetu Kreknela Beogradu, kako bi održao besplatno predavanje domaćoj javnosti, inicirala je agencija                                     NOA (No Ordinary Agency),   koja nastavlja da doprinosi razvoju kreativne scene u Srbiji. Da podsetimo, tokom trajanja Beogradske nedelje dizajna u junu ove godine, NOA je svoj agencijski prostor pretvorila u prvi besplatan hostel za kreativce iz celog sveta, kako bi podstakla umrežavanje i razmenu iskustva domaćih i svetskih stručnjaka.

Ukupna ocena 3.00 od 5

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.