Coke Chase

0
1319

Brend Coca-cola nas još jednom oduševljava novom kampanjom koju su pokrenuli pre nekoliko dana.
Radi se o video spotu u kome u sred pustinje beduin koji vuče kamilu vidi veliku flašu Coca-cole i pokušava da natera svoju kamilu da krene ka njoj. U tom momentu nailaze kaoboji koji će na konjima sigurno prestići beduina i pre stići do flaše. Ali eto i opasnih momaka na motorima koji se priključuju trci. Baš u trenutku kada je već izvesno ko će pobediti, nailaze devojke sa karnevala u blještavim kostimima i u glamuroznom autobusu. Nastaje totalno ludilo! Devojke gađaju kaoboje šljokicama i ukrasima, kaoboji udaraju opasnog momka na motoru koji leti direktno na autobus šljaštećih karnevalki. Taman kada stižu do cilja ugledaju znak da se Coca-cola nalazi 50 milja od njih.
Trka se nastavlja! Ko će pobediti? Kaoboje prati njihov kaobojski kod, karnevalke imaju divan autobus ali ne baš povoljan za pustinju, opasni momci ne znaju šta mogu očekivati od svojih rivala. Trka je potpuno neizvesna, a publika je ta koja odlučuje ko će pobediti glasanjem na oficijalnom sajtu coca-cole gde možete videti karakteristike ovih opasnih rivala! http://www.cokechase.com/
Tu Vaše glasanje nije završeno, možete da birate kako ćete sabotirati ostale učesnike u trci za koje niste glasali! Konačan verzija reklame biće objavljena 3. februara na Super Bowl-u 2013.

http://www.youtube.com/watch?v=6uFQAqwbwSg

Marketing Agencija: Widen&Kennedy
Klijent: Coca-Cola
Godina: 2013
Pripremila: Milena Grahovac

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.